fbpx

Alex Manuputty

Personal Trainer/ Lifestyle Coach / Strength & Conditioning Coach

Specialiteiten
Kracht
Hypertrofie
Conditie
Afvallen
Sport Specifiek

Hobby’s
De wereld ontdekken, muziek, vrienden/familie, voetbal, culinair dineren, ontwerpen, motorrijden, ondernemen en vooral mensen helpen.

Ben je geïnteresseerd in begeleiding en coaching zowel fysiek als mentaal? Dan gaan we samen een plan maken en met de volle 100% ermee aan de slag om jouw doelen en dromen te bereiken!

Wie ben ik?

Tijdens mijn studie fysiotherapie ben ik in 2006 mij gaan verdiepen in het effect van gericht trainen op het menselijk lichaam. De 4 kernelementen: Gedrag – Voeding – Training & Herstel zijn daarin erg belangrijk. Het samen brengen van verschillende facetten om tot het gewenste resultaat te komen door middel van training & coaching.

In 2007 heb ik Fit-Solutions bedacht, omdat ik geloof dat wij veel meer kunnen bereiken dan we zelf beseffen en dat er een oplossing bestaat voor elk doel. Iedereen is uniek en heeft daarom een ander plan en aanpak nodig.

Waarom kan ik jou helpen?

Sinds 2007 bezit ik een schat aan ervaring door vele dromen waargemaakt te hebben van mensen met verschillende doelen. De theorie om iemand te trainen, begeleiden en coachen is wat anders dan de echte aanpak. Jij bent jij en op jouw manier bijzonder. Wat werkt voor mij wil niet zeggen dat het ook voor jou werkt. Daarom heeft elk persoon een eigen plan nodig en heb ik talloze mensen handvatten kunnen bieden bij het creëren en behouden van een gezonde leefstijl en hun gewenste resultaat.

Opleidingen

HBO Hanze instituut Sportstudies (1 jaar)
HBO Fysiotherapie
Psycho-Sociaal therapie (gedragscoaching)
(Sport) Specifieke Blessure Begeleiding (SSBB)
Tapen & Bandageren
Sportmassage
Fitness A & B
Personal Training Academy (FF)
Voedingsleer

Start typing and press Enter to search