fbpx

Amilcar Sille

Personal Trainer / Lifestyle-Coach

Specialiteiten

-Kracht/hypertrofie

Ben je geïnteresseerd in begeleiding en coaching zowel fysiek als mentaal? Dan gaan we samen een plan maken en met de volle 100% ermee aan de slag om jouw doelen en dromen te bereiken!

Wie ben ik?

Mijn naam is Amilcar Sillé en sporten is van jongs af aan een belangrijk onderdeel van mijn leven. Daarom besloot ik logischerwijs een studie te volgen aan het CIOS, met als profiel vak lifestyle & fitness. Het trainen, coachen, begeleiden en het bewerkstelligen van persoonlijke doelstellingen geeft mij enorm veel voldoening en plezier.

Waarom kan ik jou helpen?

Jij als klant staat centraal
Ik sta voor kwaliteit en wil zo efficiënt mogelijk jouw doelstellingen realiseren. Het allerbelangrijkste is dat in een prettige en veilige omgeving gebeurd. Er zijn personal trainers die vergeten dat sporten voor anderen een drempel kan zijn. Ze worden te hard ‘gedrilld’ en verliezen het plezier, met als gevolg dat men afhaakt. Ik wil mijn passie voor krachttraining / fitness overbrengen. Het allerbelangrijkste is om ervoor te zorgen dat ik jou help bij het worden van een fittere versie van jezelf. Een goede balans in het leven is waar het uiteindelijk om draait.

Ik ben een instructeur die zoekt naar een bij jou passende aanpak
Samen kijken we hoe we jouw doelen kunnen realiseren op een manier waar jij je prettig bij voelt.

Wil jij ervaren hoe leuk sport en bewegen is en welke positieve effecten dit zal hebben op je fysieke gesteldheid en jouw leven in het algemeen? Maak dan snel een afspraak voor een gratis intake en proeftraining!

Opleidingen

Fitness A

Fitness B

Milo Academy

Start typing and press Enter to search