fbpx

Van 0 keer naar 3 keer per week sporten

Wie had 2 jaar geleden gedacht dat ik minimaal 3x in de week zou gaan sporten? In m’n eentje? Dat ik nog eens whey zou hebben in de keuken en zou genieten van kwark? Ik niet. Jij wel. Jij ziet het goede in iedereen en dat is wat jou zo’n mooi mens maakt. Bedankt dat je hebt meegeholpen aan het creëeren van een betere versie van mezelf!

Meneer Alex, altijd vrolijke opgewekte en positieve Alex. Het wordt tijd dat ik je eens in het zonnetje ga zetten! Ongeveer 2 jaar geleden kreeg ik een nieuwe baan. In plaats van dagelijks fietsen naar m’n werk en iedere pauze een uur wandelen ging ik naar 60.000km per jaar zitten in de auto. Na 3 maanden was ik 3 kilo aangekomen. Ik moest de confrontatie met m’n zó niet sportieve “ik” aan gaan. Google gaf me je naam en al gauw was een eerste gesprek geregeld. Je enthousiasme haalde me over, dit was wat ik nodig had. De welbekende “stok achter de deur”. Ik zie mezelf nog stuk gaan in de eerste trainingen, wat voelde ik me een oud wijf zonder conditie. Jouw humor, ADHD en positiviteit hebben me helpen doorzetten. Na een jaar samen trainen heb ik besloten om mezelf op de proef te stellen. Sporten zonder jou. Gezien de tijd die je in mij had gestoken en het resultaat dat dat opgeleverd, kon ik niet anders dan doorgaan met knallen. Wie had 2 jaar geleden gedacht dat ik minimaal 3x in de week zou gaan sporten? In m’n eentje? Dat ik nog eens whey zou hebben in de keuken en zou genieten van kwark? Ik niet. Jij wel. Jij ziet het goede in iedereen en dat is wat jou zo’n mooi mens maakt. Bedankt dat je hebt meegeholpen aan het creëeren van een betere versie van mezelf! Ik wens je voor 2016 nog meer successen, gezondheid en vooral veel plezier. Blijf doen wat je doet, want dat doe je meer dan goed! xx Gre

Annegreeth

image1-1
AnnegreethKlant bij Fit-solutions | Personal Training
05874135b896168b370fe669029901f0

Over fit-solutions

We zijn gespecialiseerd in Personal Training, Sportspecifieke krachttraining, Medische Trainingstherapie, Sportmassage, Lifestyle coaching, Bedrijfsfitness-coaching en Urban Bootcamp.

Heb je vragen?

Je kunt ons bereiken op: 06 55 35 83 59 of mail naar info@fit-solutions.nl

Naar het contactformulier

Start typing and press Enter to search