fbpx

Raad ik het anderen aan? Jazeker, als je echt in jezelf wilt investeren op gebied van gezondheid en gewicht, gewoon doen – take a personal trainer – you’re worth it!!!

Circa 6 maanden geleden was ik klaar met mijn gewicht en klaar voor de strijd met de kilo’s! Ik had wat stokken achter de deur nodig om te gaan sporten, daarnaast had ik iemand nodig die mij kon stimuleren en motiveren. Na positieve resultaten gehoord en gezien te hebben van Alex Manuputty, besloot ik een afspraak te maken.

De intake was best confronterend, ik had het gevoel dat ik faalde; vroeger was ik altijd erg sportief en was nog nooit te zwaar geweest. Maar Alex zei precies wat ik nodig had, wat een enthousiaste vent, een echte professional! Hij gaf aan wat voor mogelijkheden er waren en hoe we konden starten.

Eén van de dingen die hij mij meegaf was en waar ik nu nog veel aan heb is: ”Focus je niet teveel op het getal op de weegschaal, gooi die de deur maar uit; we gaan kijken naar hoe jouw lichaam gaat veranderen, dat zegt namelijk veel meer!”

Een week later had ik mijn eerste training; geweldig maar tevens dramatisch.. ik had nog nooit zo’n spierpijn gehad! Na een paar keer op de grond liggen en staan, droop het zweet van mijn hoofd en was ik volledig buiten adem. En Alex.. die bleef maar zeggen hoe goed ik het deed & dat ik moest doorgaan. Het gekke is dat door zijn gedrevenheid, humor en positiviteit ik ook niet anders wilde dan ‘doorknallen’!

De trainingen daarop kreeg ik wisselende oefeningen om uit te voeren, variërend van boksen tot het gooien met een zware bal en van simpelweg opdrukken tot squats met zware gewichten. Afwisselend zodat het passend, leuk en interessant blijft, maar ook zodat het lichaam elke keer weer geprikkeld wordt. Alex is dolenthousiast en gedreven om je op weg te helpen en te houden, maar kan ook streng en vasthoudend zijn waar nodig (ik heb dat soms nodig).

Ik merkte al gauw verschil in conditie, mijn gewicht ging langzaam. Wat ik vooral merkte is dat ik door de aanpassing van mijn voeding en het 2x per week sporten met Alex + 1x per week Bootcamp Heroes, ik veel minder vermoeid was.

Tijdens de Kerstperiode moest ik voor het eerst zelf trainen, daar zag ik wel tegenop. Sporten op de saaie apparaten en het uiterste uit mezelf halen zonder Alex naast me. Ja Alex; jij bent toch echt de gene die mij elke keer weer pusht tot the limit!

Nu ik dit typ is het 9 januari 2016, inmiddels ben ik ruim 15 kilo kwijt.. ik ben dus al goed op weg! Ik heb nog wat overgewicht, maar niets of niemand houdt me nog tegen. Ook die kilo’s zal ik kwijtraken.

Keep up the good work Alex, we zullen nog veel mooie herinneringen maken!

Raad ik het anderen aan? Jazeker, als je echt in jezelf wilt investeren op gebied van gezondheid en gewicht, gewoon doen – take a personal trainer – you’re worth it!!!

Liefs Miek

20160109060510-1024×768
AnnemiekKlant bij Fit-solutions | Personal Training
05874135b896168b370fe669029901f0

Over fit-solutions

We zijn gespecialiseerd in Personal Training, Sportspecifieke krachttraining, Medische Trainingstherapie, Sportmassage, Lifestyle coaching, Bedrijfsfitness-coaching en Urban Bootcamp.

Heb je vragen?

Je kunt ons bereiken op: 06 55 35 83 59 of mail naar info@fit-solutions.nl

Naar het contactformulier

Start typing and press Enter to search