fbpx

De eerste stap om personal training te doen was een moeilijke stap, toegeven dat je het niet alleen kan en het was best spannend. Maar zodra ik kennis had gemaakt met Alex was ik binnen het eerste gesprek om..

Bijna een jaar geleden besloot ik om door middel van personal training de strijd aan te gaan tegen de overtollige kilo’s. Al langere tijd was ik bezig met sporten en afvallen, maar met het resultaat dat ik in m’n eentje behaalde was ik niet tevreden. Iets wat niet echt motiveerde. De stap naar personal training was een moeilijke stap, maar zodra ik kennis had gemaakt met Alex was ik om! Een enthousiaste trainer die vertrouwen geeft. De positieve instelling van Alex en zijn humor tijdens de trainingen heeft sporten voor mij zelfs leuk gemaakt. Alex sleept me door dipjes heen en heeft me laten inzien dat ik mijn doelen kan behalen. Het resultaat na bijna een jaar; ik ben de nodige kilos’s kwijt, voel me gemotiveerd , fitter, energieker en vooral sterker! Tot heden ben ik nog steeds onder Alex zijn hoede en gaan we verder toewerken naar mijn doel!

Tot zover, bedankt voor het vertrouwen en waar ik nu al gekomen ben, dankzij jou was mij dit nooit gelukt
istock_000021197325xlarge-1024×683
AnnetKlant bij Fit-solutions | Personal Training
05874135b896168b370fe669029901f0

Over fit-solutions

We zijn gespecialiseerd in Personal Training, Sportspecifieke krachttraining, Medische Trainingstherapie, Sportmassage, Lifestyle coaching, Bedrijfsfitness-coaching en Urban Bootcamp.

Heb je vragen?

Je kunt ons bereiken op: 06 55 35 83 59 of mail naar info@fit-solutions.nl

Naar het contactformulier

Start typing and press Enter to search