fbpx

Annick Douma

Personal Trainer

Specialiteiten

-Zwangerschapstraining

-Krachttraining

-Conditie

Ben je geïnteresseerd in begeleiding en coaching zowel fysiek als mentaal? Dan gaan we samen met de volle 100% aan de slag om jouw doelen te bereiken!

Wie ben ik?

Ik ben Annick, ik ben al mijn hele leven druk met sporten en heb van die passie ook mijn werk gemaakt. Ik heb HBO Sportkunde gestudeerd en heb tijdens mijn studie mijn passie voor fitness en een gezonde leefstijl ontwikkelt. Ik heb dan ook verschillende (fitness) diploma’s behaald om mensen zo goed mogelijk te kunnen helpen naar een fittere versie van zichzelf!

Waarom kan ik jou helpen?

Als (personal) trainer is het mijn taak om samen met jou te kijken naar jouw doelen zodat ik jou zo goed mogelijk kan helpen. Naast de trainingen vind ik ook een gezonde leefstijl erg belangrijk en zal ik mijn tools inzetten om jou zoveel mogelijk kennis en handvaten te bieden om hier aan te werken.

Ik kan jou helpen om de fitste versie van jezelf te worden!

Wil je afvallen, strakker worden of meer kracht- en spieropbouw?

Ben je zwanger of net bevallen en wil je fit blijven/ worden? Ik kan je helpen!

Opleidingen

– HBO Sportkunde

– Minor Actieve en Gezonde Leefstijl

– Fitnesstrainer A

– Fitnesstrainer B

– Zwanger & Fit diploma voor trainingen tijdens en na de zwangerschap

Start typing and press Enter to search