fbpx

“A goal without a plan is just a dream”

Wat kan Fit Solutions voor jouw bedrijf betekenen?

Ons doel is niet alleen jouw medewerkers F.I.T. maken, maar ook jouw bedrijf! Door onze unieke aanpak moet het gezond bewegen, lifestyle awareness door ons sterk verbeteren. Wij willen actief betrokken zijn bij het welzijn van jouw organisatie!

Wij verzorgen daarom ook trainingen als bijvoorbeeld bootcamp op locatie denk daarbij aan jouw parkeerterrein om meer medewerkers aan het bewegen te krijgen.

Workshop: Waarom gezond bewegen & Lifestyle

Hier bieden wij een presentaties/ workshops aan op het gebied van ” Waarom gezond bewegen en wat jouw persoonlijk leefstijl daar invloed op kan hebben.

Denk hierbij aan: Jouw voeding, goed rusten ( herstel van het lichaam ) en denk aanjouw keuzes op bepaalde situaties op gebied van gezondheid.

Deze workshops zullen gegeven worden door onze coaches en trainers.

Wilt je meer informatie?

Bedrijfsfitness/coaching

Er zijn steeds meer mensen die een zittend bestaan leiden. Op school, op kantoor/werk, in de auto, maar ook als gevolg op de snelle ontwikkeling van multimedia; we zitten steeds meer en langer. Dit gaat gepaard met grote consequenties voor het menselijk lichaam. Langdurig zitten heeft als gevolg dat gewrichten o.a. stijver worden, spieren en pezen juist slapper worden, botten brozer en kraakbeen weker. Al deze gevolgen kunnen op den duur klachten en complicaties veroorzaken. Enkele voorbeelden van deze klachten zijn: artrose, peesontsteking(en), osteoporose (botontkalking), rug- en nekklachten en RSI.

Behalve deze lichamelijke klachten heeft ons passieve bestaan tevens gevolgen op de psychische gesteldheid. Langdurige stress en zelfs het “burn out”-syndroom kunnen optreden. Wanneer passiviteit leidt tot klachten, dan is de logische oplossing voor al deze problemen simpel; Lekker gaan bewegen!

Fitness is de meest beoefende sport in Nederland en is door heel het land te beoefenen en het heeft een geringe kans op een blessure. Bovendien is sporten gezond en motiverend en levert het ook een bijdrage aan het terug dringen van ziekteverzuim.

Waarom bedrijfsfitness bij Fit Solutions

Bedrijfsfitness wordt steeds populairder en dat is niet zomaar. Sinds de ARBO wetgeving van 1994 en met name de Wet Terugdringing Ziekteverzuim, bent jij als werkgever (mede)verantwoordelijk voor het welzijn van de werknemer. Bovendien kost ziekteverzuim jouw organisatie veel geld. Kostenbeheersing begint bij preventie en preventie begint bij bewegingsprogramma’s. Die programma’s moeten gericht zijn op een toename van de belastbaarheid van medewerkers. Verder heeft Bedrijfsfitness verschillende andere voordelen voor zowel de werkgever als voor de werknemer.

Succesverhalen over Personal Training

 • Meneer Alex, altijd vrolijke opgewekte en positieve Alex. Na een jaar samen trainen heb ik besloten om mezelf op de proef te stellen. Sporten zonder jou. Gezien de tijd die je in mij had gestoken en het resultaat dat dat opgeleverd, kon ik niet anders dan doorgaan met knallen. Wie had 2 jaar geleden gedacht dat ik minimaal 3x in de week zou gaan sporten? In m'n eentje? Dat ik nog eens whey zou hebben in de keuken en zou genieten van kwark? Ik niet. Jij wel. Jij ziet het goede in iedereen en dat is wat jou zo'n mooi mens maakt. Bedankt dat je hebt meegeholpen aan het creëren van een betere versie van mezelf!

  Annegreeth
 • Bijna een jaar geleden besloot ik om door middel van personal training de strijd aan te gaan tegen de overtollige kilo’s. Al langere tijd was ik bezig met sporten en afvallen, maar met het resultaat dat ik in m’n eentje behaalde was ik niet tevreden. Iets wat niet echt motiveerde. De stap naar personal training was een moeilijke stap, maar zodra ik kennis had gemaakt met Alex was ik om! Een enthousiaste trainer die vertrouwen geeft.

  Annet
 • Sporten in een sportschool was niets voor mij, dacht ik. Ik liep hard en fietste veel. Intensieve krachttraining heb ik nooit gedaan en ook niet overwogen om daar mee te beginnen. Totdat op een dag mijn vriend, Patrick Caspers, had besloten om naar een personal trainer te gaan. Dat was jij. Hij was zo enthousiast over jou, Alex!

  Ingeborg
 • Zo’n vijf maanden geleden kwam ik op het punt dat ik dacht: ‘dit wil ik niet meer’. Ik was het getal dat elke morgen op de weegschaal stond zó zat! Ik voelde dat ik klaar was om de strijd met mijn gewicht aan te gaan. Via de huisarts kwam ik bij een diëtiste en bij haar maakte ik de eerste stappen.

  Wilma
  Wilma
 • Vroeger sporte ik wel maar ik deed maar wat. Kracht, conditie, fitheid.. het was wel ‘ok’ maar zeker niet geweldig. Dankzij het trainen met Alex heb ik mijn standaard enorm kunnen verhogen. Een hoge basis conditie en kracht die mij in staat stelt om ook in andere sporten te performen. Dankzij Alex ben ik fit, krachtig, energiek en gezond. Alex is erg positief, gedreven en klantgericht. Hij blijft pushen, voelt zich verantwoordelijk en geeft genoeg variatie in de trainingen waardoor het ook leuk blijft. Wat ook na de training motiveert om gezond te leven. Ik ben erg blij dat ik 5 jaar geleden besloot met Alex te trainen en ben tot op vandaag trots op de behaalde resultaten.

  Online Business Coach

Start typing and press Enter to search