fbpx
em

Camiel Struwer

Mijn naam is Camiel Struwer woonachtig in Groningen, 6 jaar geleden is mijn passie voor fitness ontstaan. Mijn passie voor sport was er altijd maar door fitness is mijn hele leven drastisch verandert. Hierdoor heb ik een gezond lichaam met de juiste mindset voor mezelf gecreëerd. Vanuit dat perspectief ben ik gestart met de opleiding Sportkunde aan de Hanzehogeschool in Groningen. Tijdens de opleiding heb ik verschillende trainingsdiploma’s behaald om mijn kennis te verbreden.

Nick Beukema

Waarom kan ik jou helpen?

Zelf als persoon heb ik ervaren hoe belangrijk het is om gezondere levensstijl te creëren voor jezelf. Dit levert voor de langere termijn voordelen op.  Mijn doel is om voor jou een gericht plan te maken wat realistisch en haalbaar is. Wat voor doelstelling je ook hebt gesteld zoals, afvallen, spieropbouw, conditioneel of explosief trainen. Al deze punten zijn mogelijk zolang jij erin gelooft! Naast de ondersteuning op het gebied van sport, is het minstens zo belangrijk om een goede mindset te hebben. Tijdens de training geef ik advies en tips over je mindset en hoe je hier verandering in kan brengen om je doelstelling te bereiken Ik vind het belangrijk dat de basis goed is en vanuit daar verder te werken. Zodat jij je zelfverzekerd voelt om te sporten met de juiste techniek en leefstijl.

 

Twijfel niet, Begin vandaag en creëer de beste versie van jezelf!

 

Opleidingen

 -HBO Sportkunde

– Fitness A

– Fitness B

 

Specialiteiten

-Afvallen

-Sport Specifiek

-Explosiviteit

-kracht/ hypertrofie

-Conditie

Een doel zonder een plan is gewoon een droom toch?

Om de juiste doelstellingen te behalen is er een duidelijk plan nodig met de juiste ingrediënten nodig. Wij maken een persoonlijk plan wat aansluit op jouw behoeften om de juiste resultaten en successen te behalen.

Het plan bestaat uit 4 kernelementen. Training, voeding, gedrag & herstel.

Start typing and press Enter to search