fbpx

“70% van de mensen in de sportschool trainen verkeerd”

Leer trainen om het maximale uit je effectiviteit en resultaten te halen in onze Compound Clinics. Voorkom blessures en het op lange termijn beschadigen van je lichaam en spieren.

Compound Clinics

De juiste kleine tips en trucs kunnen al grote vooruitgang boeken in jouw eigen training(schema) of die van een ander. De juiste houding- plaats van de voeten, knieën, handen en je ademhaling zijn belangrijke facetten in de juiste uitvoering van een Compound oefening.

Compound Clinics is opgezet om sporters in de gym compound oefeningen (dit zijn bijvoorbeeld de squats, barbell row, deadlift) op een juiste manier aan te leren en om meer resultaten te boeken. Deze oefeningen vergen veel techniek en worden veelal fout uitgevoerd in de sportschool waardoor kans op blessures en langdurig letsel groot is. Daarnaast geldt voor ieder persoon weer een net iets andere uitvoering vanwege flexibiliteit, mobiliteit en ervaring. Wij leren jou de juiste methodes om meer resultaat te boeken in kortere tijd door de juiste uitvoeringen.

Waarom zal de Compound Clinics voor jou het programma zijn?

Het Compound Clinics programma is voor jou als recreatieve sporter die dagelijks sport zonder de juiste resultaten en progressie.

Het programma biedt jou naast theoretische, vooral praktijk gerichte handvatten toe om in de toekomst meer uit jouw eigen training te halen. Weten wat je doet, dat op een veilige manier oefenen om blessures te voorkomen en betere resultaten en progressie te behalen.

Waar bestaat de Compound Clinics uit?

Dit programma duurt 6 weken. Elke week wordt er een groepstraining en een individuele training gegeven. Elke groepstraining wordt er een bepaald onderwerp behandeld zoals benen, bovenlichaam en deadlifts. Vervolgens wordt dit nogmaals 1-op- 1 behandeld in een training met de andere trainers. En dan gaan we deze elementen jou leren toe te passen in jouw eigen training(en)/ of aan jouw cliënten.

Wat kun je verwachten van het programma?

Een compleet programma gericht op techniek en persoonlijke begeleiding. Na deze training zul jij in staat zijn om te trainen zonder blessures op te lopen en met meer dan 70% beter en effectievere resultaten dan voorheen.

De 4 kern-elementen voor optimaal resultaat

Voeding

Gedrag

Training

Herstel

Succesverhalen over Personal Training

 • Meneer Alex, altijd vrolijke opgewekte en positieve Alex. Na een jaar samen trainen heb ik besloten om mezelf op de proef te stellen. Sporten zonder jou. Gezien de tijd die je in mij had gestoken en het resultaat dat dat opgeleverd, kon ik niet anders dan doorgaan met knallen. Wie had 2 jaar geleden gedacht dat ik minimaal 3x in de week zou gaan sporten? In m'n eentje? Dat ik nog eens whey zou hebben in de keuken en zou genieten van kwark? Ik niet. Jij wel. Jij ziet het goede in iedereen en dat is wat jou zo'n mooi mens maakt. Bedankt dat je hebt meegeholpen aan het creëren van een betere versie van mezelf!

  Annegreeth
 • Bijna een jaar geleden besloot ik om door middel van personal training de strijd aan te gaan tegen de overtollige kilo’s. Al langere tijd was ik bezig met sporten en afvallen, maar met het resultaat dat ik in m’n eentje behaalde was ik niet tevreden. Iets wat niet echt motiveerde. De stap naar personal training was een moeilijke stap, maar zodra ik kennis had gemaakt met Alex was ik om! Een enthousiaste trainer die vertrouwen geeft.

  Annet
 • Sporten in een sportschool was niets voor mij, dacht ik. Ik liep hard en fietste veel. Intensieve krachttraining heb ik nooit gedaan en ook niet overwogen om daar mee te beginnen. Totdat op een dag mijn vriend, Patrick Caspers, had besloten om naar een personal trainer te gaan. Dat was jij. Hij was zo enthousiast over jou, Alex!

  Ingeborg
 • Zo’n vijf maanden geleden kwam ik op het punt dat ik dacht: ‘dit wil ik niet meer’. Ik was het getal dat elke morgen op de weegschaal stond zó zat! Ik voelde dat ik klaar was om de strijd met mijn gewicht aan te gaan. Via de huisarts kwam ik bij een diëtiste en bij haar maakte ik de eerste stappen.

  Wilma
  Wilma
 • Vroeger sporte ik wel maar ik deed maar wat. Kracht, conditie, fitheid.. het was wel ‘ok’ maar zeker niet geweldig. Dankzij het trainen met Alex heb ik mijn standaard enorm kunnen verhogen. Een hoge basis conditie en kracht die mij in staat stelt om ook in andere sporten te performen. Dankzij Alex ben ik fit, krachtig, energiek en gezond. Alex is erg positief, gedreven en klantgericht. Hij blijft pushen, voelt zich verantwoordelijk en geeft genoeg variatie in de trainingen waardoor het ook leuk blijft. Wat ook na de training motiveert om gezond te leven. Ik ben erg blij dat ik 5 jaar geleden besloot met Alex te trainen en ben tot op vandaag trots op de behaalde resultaten.

  Online Business Coach

Start typing and press Enter to search