fbpx
harm-jan-1024×683

Harm Jan de Groot

(Sport)Fystiotherapeut
Mijn naam is Harm Jan De Groot. Sinds begin 2014 ben ik begonnen met een nieuwe fysiotherapievestiging bij Ron Haans Sport – en Gezondheidscentrum!

Harm Jan de Groot

Ik ben al meer dan 20 jaar met veel plezier actief als (sport)fysiotherapeut  in de sport- en gezondheidszorg. Ik heb mij in de afgelopen jaren gespecialiseerd in o.a. preventie en het behandelen van sportblessures. Daarnaast heb ik mij gespecialiseerd in nek- en rugklachten. Gedragsverandering speelt hierin een grote rol.

Mijn motto is: Leven is bewegen en bewegen is leven! Ons lichaam zit ongelooflijk ingenieus in elkaar. Helaas gaat het soms toch mis en kunnen er klachten ontstaan. Over het algemeen zal het lichaam zelf proberen deze klachten op te lossen, maar soms gebeurt dat ook niet en blijven klachten bestaan. Dit kan een reden voor u zijn om de fysiotherapeut in te schakelen. Samen met u probeer ik in kaart te brengen wat de oorzaak van de klacht is en welke herstel-belemmerende factoren hiervoor aanwezig zijn. Het doel van de therapie is om gezamenlijk deze belemmerende factoren (“de stoorzenders”) aan te pakken en het eigen herstellend vermogen weer in gang te zetten. Dit kan o.a. door gebruik te maken van passieve middelen , maar met name actieve oefentherapie en training is zeer belangrijk voor het herstel. Het lichaam is gemaakt om te bewegen en bewegen is leven!! Ik ben werkzaam op de locatie YorBody- Groningen in Sport- en Gezondheidscentrum Ron Haans.

Een doel zonder een plan is gewoon een droom toch?

Om de juiste doelstellingen te behalen is er een duidelijk plan nodig met de juiste ingrediënten nodig. Wij maken een persoonlijk plan wat aansluit op jouw behoeften om de juiste resultaten en successen te behalen.

Het plan bestaat uit 4 kernelementen. Training, voeding, gedrag & herstel.

Start typing and press Enter to search