fbpx

Team Fit Solutions Training & Coaching

Alex-profiel-

Alex Manuputty

Personal Trainer/Lifestyle Coach / Strenght & Conditioning Coach

Mijn missie met Fit Solutions is om mensen te helpen en handvatten te geven om alles uit hun leven te te halen betreft hun gezondheid, lifestyle & persoonlijke ontwikkeling. Mijn naam is Alex Manuputty.

» Lees meer

Tim_1

Tim de Groot

Personal Trainer/Lifestyle Coach/Strenght & Conditioning Coach

Mijn doel is om bewustwording te creëren van een gezonde leefstijl. Wat je doel ook is, spieropbouw, afvallen of een gezonde leefstijl lijdt tot resultaat voor elk doel. Mijn naam is Tim de Groot.

» Lees meer

Lise

Lisa Dijkema

Personal Trainer/Lifestyle Coach

Zelf heb ik ervaren wat de verschillen zijn tussen niet bewust bezig te zijn met beweging en voeding en WEL bewust te bewegen en bewust te zijn van een gezonde voedingspatroon. Mijn naam is Lisa Dijkema

» Lees meer

nick

Nick Beukema

Personal Trainer/ Coach

Ik ben Nick Beukema, 33 jaar oud en woonachtig in Groningen. Mijn ambities en passie liggen in de sportwereld, dit heb ik van jongs af aan al ontwikkeld. Vanaf mijn 5e levensjaar ben ik al met voetbal bezig en sinds de laatste jaren veel bezig met hardlopen en fitness. Ik geef groepstrainingen o.a bootcamp en circuit trainingen en personal training. Door zelf aan krachttraining te doen, blijf ik mij ook ontwikkelen.

» Lees meer

whatsapp-image-2020-09-29-at-17.14.36

Annick Douma

Personal Trainer/ Coach

Ik ben Annick, ik ben al mijn hele leven druk met sporten en heb van die passie ook mijn werk gemaakt. Ik heb HBO Sportkunde gestudeerd en heb tijdens mijn studie mijn passie voor fitness en een gezonde leefstijl ontwikkelt. Ik heb dan ook verschillende (fitness) diploma’s behaald om mensen zo goed mogelijk te kunnen helpen naar een fittere versie van zichzelf!

» Lees meer

am

Amilcar Sille

Personal Trainer/ Coach

Mijn naam is Amilcar Sillé en sporten is van jongs af aan een belangrijk onderdeel van mijn leven. Daarom besloot ik logischerwijs een studie te volgen aan het CIOS, met als profiel vak lifestyle & fitness. Het trainen, coachen, begeleiden en het bewerkstelligen van persoonlijke doelstellingen geeft mij enorm veel voldoening en plezier.

» Lees meer

em

Camiel Struwer

Personal Trainer/ Coach/ Strenght & Conditioning Coach

Mijn naam is Camiel Struwer woonachtig in Groningen, 6 jaar geleden is mijn passie voor fitness ontstaan. Mijn passie voor sport was er altijd maar door fitness is mijn hele leven drastisch verandert. Hierdoor heb ik een gezond lichaam met de juiste mindset voor mezelf gecreëerd.

» Lees meer

Succesverhalen over Personal Training

 • Meneer Alex, altijd vrolijke opgewekte en positieve Alex. Na een jaar samen trainen heb ik besloten om mezelf op de proef te stellen. Sporten zonder jou. Gezien de tijd die je in mij had gestoken en het resultaat dat dat opgeleverd, kon ik niet anders dan doorgaan met knallen. Wie had 2 jaar geleden gedacht dat ik minimaal 3x in de week zou gaan sporten? In m'n eentje? Dat ik nog eens whey zou hebben in de keuken en zou genieten van kwark? Ik niet. Jij wel. Jij ziet het goede in iedereen en dat is wat jou zo'n mooi mens maakt. Bedankt dat je hebt meegeholpen aan het creëren van een betere versie van mezelf!

  Annegreeth
 • Bijna een jaar geleden besloot ik om door middel van personal training de strijd aan te gaan tegen de overtollige kilo’s. Al langere tijd was ik bezig met sporten en afvallen, maar met het resultaat dat ik in m’n eentje behaalde was ik niet tevreden. Iets wat niet echt motiveerde. De stap naar personal training was een moeilijke stap, maar zodra ik kennis had gemaakt met Alex was ik om! Een enthousiaste trainer die vertrouwen geeft.

  Annet
 • Sporten in een sportschool was niets voor mij, dacht ik. Ik liep hard en fietste veel. Intensieve krachttraining heb ik nooit gedaan en ook niet overwogen om daar mee te beginnen. Totdat op een dag mijn vriend, Patrick Caspers, had besloten om naar een personal trainer te gaan. Dat was jij. Hij was zo enthousiast over jou, Alex!

  Ingeborg
 • Zo’n vijf maanden geleden kwam ik op het punt dat ik dacht: ‘dit wil ik niet meer’. Ik was het getal dat elke morgen op de weegschaal stond zó zat! Ik voelde dat ik klaar was om de strijd met mijn gewicht aan te gaan. Via de huisarts kwam ik bij een diëtiste en bij haar maakte ik de eerste stappen.

  Wilma
  Wilma
 • Vroeger sporte ik wel maar ik deed maar wat. Kracht, conditie, fitheid.. het was wel ‘ok’ maar zeker niet geweldig. Dankzij het trainen met Alex heb ik mijn standaard enorm kunnen verhogen. Een hoge basis conditie en kracht die mij in staat stelt om ook in andere sporten te performen. Dankzij Alex ben ik fit, krachtig, energiek en gezond. Alex is erg positief, gedreven en klantgericht. Hij blijft pushen, voelt zich verantwoordelijk en geeft genoeg variatie in de trainingen waardoor het ook leuk blijft. Wat ook na de training motiveert om gezond te leven. Ik ben erg blij dat ik 5 jaar geleden besloot met Alex te trainen en ben tot op vandaag trots op de behaalde resultaten.

  Online Business Coach

Start typing and press Enter to search