fbpx

Team Fit Solutions Training & Coaching

Alex-profiel-

Alex Manuputty

Personal Trainer/Lifestyle Coach

Mijn missie met Fit Solutions is om mensen te helpen en handvatten te geven om alles uit hun leven te te halen betreft hun gezondheid, lifestyle & persoonlijke ontwikkeling. Mijn naam is Alex Manuputty.

» Lees meer

Tim_1

Tim de Groot

Personal Trainer/Lifestyle Coach

Mijn doel is om bewustwording te creëren van een gezonde leefstijl. Wat je doel ook is, spieropbouw, afvallen of een gezonde leefstijl lijdt tot resultaat voor elk doel. Mijn naam is Tim de Groot.

» Lees meer

Inez4

Inez Schuitema

Personal Trainer/Lifestyle Coach

Ik ken het gevecht van alle kanten – overgewicht, ondergewicht, spiermassa willen opbouwen – alle drie heb ik persoonlijk ondervonden. Met mijn kennis en ervaring kan ik jou mee helpen. Mijn naam is Inez Schuitema.

» Lees meer

Lise

Lisa Dijkema

Personal Trainer/Lifestyle Coach

Zelf heb ik ervaren wat de verschillen zijn tussen niet bewust bezig te zijn met beweging en voeding en WEL bewust te bewegen en bewust te zijn van een gezonde voedingspatroon. Mijn naam is Lisa Dijkema

» Lees meer

Ticho van Dongen – Personal Trainer Lifestyle Coach

Tycho van Dongen

Personal Trainer/Lifestyle Coach

Ik heb Sport, Gezondheid & Management gestudeerd aan de Hanze hogeschool. Ik help jou op het bied van Kracht- en conditie training, Sport Specifieke training en afvallen. Mijn naam is Tycho van Dongen.

» Lees meer

whatsapp-image-2018-02-07-at-13.04

Geert Zijlstra

Fysieke Trainer/Coach

Vechtsporten, krachtsport en werken met mensen, deze drie onderdelen combineren, daar ben ik het allerbeste in. Samen topresultaten halen. Daar ga ik voor. Mijn naam is Geert Zijlstra.

» Lees meer

Het Team

Harm Jan de Groot

(Sport)Fystiotherapeut

Mijn naam is Harm Jan De Groot. Sinds begin 2014 ben ik begonnen met een nieuwe fysiotherapievestiging bij Ron Haans Sport – en Gezondheidscentrum!

» Lees meer

Succesverhalen over Personal Training

 • Meneer Alex, altijd vrolijke opgewekte en positieve Alex. Na een jaar samen trainen heb ik besloten om mezelf op de proef te stellen. Sporten zonder jou. Gezien de tijd die je in mij had gestoken en het resultaat dat dat opgeleverd, kon ik niet anders dan doorgaan met knallen. Wie had 2 jaar geleden gedacht dat ik minimaal 3x in de week zou gaan sporten? In m'n eentje? Dat ik nog eens whey zou hebben in de keuken en zou genieten van kwark? Ik niet. Jij wel. Jij ziet het goede in iedereen en dat is wat jou zo'n mooi mens maakt. Bedankt dat je hebt meegeholpen aan het creëren van een betere versie van mezelf!

  Annegreeth
 • Bijna een jaar geleden besloot ik om door middel van personal training de strijd aan te gaan tegen de overtollige kilo’s. Al langere tijd was ik bezig met sporten en afvallen, maar met het resultaat dat ik in m’n eentje behaalde was ik niet tevreden. Iets wat niet echt motiveerde. De stap naar personal training was een moeilijke stap, maar zodra ik kennis had gemaakt met Alex was ik om! Een enthousiaste trainer die vertrouwen geeft.

  Annet
 • Sporten in een sportschool was niets voor mij, dacht ik. Ik liep hard en fietste veel. Intensieve krachttraining heb ik nooit gedaan en ook niet overwogen om daar mee te beginnen. Totdat op een dag mijn vriend, Patrick Caspers, had besloten om naar een personal trainer te gaan. Dat was jij. Hij was zo enthousiast over jou, Alex!

  Ingeborg
 • Zo’n vijf maanden geleden kwam ik op het punt dat ik dacht: ‘dit wil ik niet meer’. Ik was het getal dat elke morgen op de weegschaal stond zó zat! Ik voelde dat ik klaar was om de strijd met mijn gewicht aan te gaan. Via de huisarts kwam ik bij een diëtiste en bij haar maakte ik de eerste stappen.

  Wilma

Start typing and press Enter to search