fbpx

Inez Schuitema

Personal Trainer/ Lifestyle Coach

Specialiteiten
Training voor vrouwen
Afvallen/strakker worden
Krachttraining en voeding

Hobby’s
Krachttraining, vrienden, familie, muziek en reizen

Ben je geïnteresseerd in begeleiding en coaching zowel fysiek als mentaal? Dan gaan we samen met de volle 100% aan de slag om jouw doelen te bereiken!

Wie ben ik?

Mijn naam is Inez Schuitema, inmiddels 2,5 jaar gepassioneerd personal trainer. Altijd al sportief geweest, judo en kickboksen, maar toch ontwikkelde ik vanaf mijn 14e overgewicht. Op mijn 16e was ik hier zó klaar mee, stap voor stap ging ik mijn voeding aanpassen, en met succes!

In 2008 begon ik aan de opleiding Sport en Bewegen, hier is dan ook mijn passie voor fitness ontstaan. Al snel ging ik aan de slag als fitness trainer. De combinatie fitness en voeding begon ik fantastisch te vinden, dit wilde ik dan ook graag overdragen op de mensen om mij heen. Dat ik een bijdrage kan leveren aan de geestelijke en fysieke gezondheid van een ander vind ik het mooiste aan mijn vak. Wat jouw doelen ook zijn, er is altijd een weg, een weg die volledig past bij jou als individu.

Waarom kan ik jou helpen?

Ik ken het gevecht van alle kanten – overgewicht, ondergewicht, spiermassa willen opbouwen – alle drie heb ik persoonlijk ondervonden. Mijn kennis en persoonlijke ervaring kan ik heel goed gebruiken bij het helpen van klanten. Natuurlijk is er de theorie, maar ieder individu is anders en vergt ook weer een eigen aanpak. Met name bij vrouwen weet ik hoe het werkt, ik ken obstakels die je kan tegenkomen en ik weet als geen ander hoe je hier mee omgaat.

Opleidingen

MBO Sport en Bewegen
HBO Sport en Gezondheid
Voedingsleer en dieetleer
LAPT certified personal trainer
Fitness A
Fitness B

Start typing and press Enter to search