fbpx

Het zinnetje: ‘’Kan ik niet”, bestaat niet bij jou. Alles kan, als je maar wil en erin gaat geloven! Jij spoort aan om door te gaan, steeds een stapje verder..

Sporten in een sportschool was niets voor mij, dacht ik. Ik liep hard en fietste veel. Intensieve krachttraining  heb ik nooit gedaan en ook niet overwogen om daar mee te beginnen.

Totdat op een dag mijn vriend, Patrick Caspers, had besloten om naar een personal trainer te gaan. Dat was jij. Hij was zo enthousiast over jou, Alex! Ik  ben  moeder van 2 kinderen en de  40 gepasseerd. Ik wilde graag wat aan mijn houding doen, lichamelijk sterker worden  en fitter voelen. Na meerdere malen aandringen van Patrick,  heb ik de stoute schoenen aangetrokken en stond ik voor het eerst in een sportschool. Wie had dat gedacht? Na de eerste les was ik kapot, een rood hoofd en kleddernat van het zweet. Dit was heel wat anders dan hardlopen en fietsen! Vervolgens nog maar een proeflesje,  ik  kreeg de smaak te pakken. Ik  heb  een heel nieuw sportoutfit aangeschaft  en inmiddels train ik al bijna een jaar samen met jou.

Alex, door jouw gedrevenheid, enthousiasme, positiviteit, , variëteit in lessen, klantgerichtheid,  ben ik enorm gemotiveerd om te blijven sporten.  Je geeft complimenten, wat stimuleert om door te gaan.  Het zinnetje:  ‘’Kan ik niet”, bestaat niet bij jou. Alles kan, als je maar wil! Je spoort aan om door te gaan, steeds een stapje verder.

Alex, je bent een professional, je voelt je verantwoordelijk in je vak en dit straal je uit!

Bedankt voor alles!

Ingeborg  Smits

Ingeborg – “kan niet bestaat niet bij jou”
Ingeborg SmitsKlant bij Fit-solutions | Personal Training
05874135b896168b370fe669029901f0

Over fit-solutions

We zijn gespecialiseerd in Personal Training, Sportspecifieke krachttraining, Medische Trainingstherapie, Sportmassage, Lifestyle coaching, Bedrijfsfitness-coaching en Urban Bootcamp.

Heb je vragen?

Je kunt ons bereiken op: 06 55 35 83 59 of mail naar info@fit-solutions.nl

Naar het contactformulier

Start typing and press Enter to search