fbpx

In mijn werk als topsporter is het belangrijk om mijn lichaam goed te onderhouden. Zodra ik in mijn vakanties thuis ben is Lex voor mij de persoon om mijn fysiek op schema te houden..

Als topsporter moet ik altijd goed op mijn fysieke gesteldheid letten. Mijn lichaam moet een goede balans hebben tussen intensiteit en herstel.

Wanneer ik in Nederland ben en geniet van mijn familie en vrienden blijf ik mijn conditie, kracht en souplesse bijhouden bij mijn persoonlijke personal/performance coach Lex.

Een persoon die ik vanuit mijn jeugd al ken. Een mooie vent met het hart op de juist plek. Daarnaast weet ik dat hij ook verstand van zaken heeft op gebied van topsport. Zo is het mooi om mijn fysiek bij te houden bij iemand die dichtbij mij staat. Een enthousiaste serieuze trainer die goed naar je luistert en je coacht naar je persoonlijke doelen. Een aanvulling voor mijn fysieke gesteldheid.

Het is nu het tweede jaar dat ik dit bij hem volg.

Ondanks dat dit vaak een periode van korte duur is omdat ik mij weer bij de club moet melden in het buitenland is het voor mij zeer van toegevoegde waarde elke keer.

Zodra ik mijn carriere als voetballer zal eindigen zal ik mijn fitheid zeker onderhouden bij deze topper en af en toe een biertje in de kroeg…Balans was het toch?

jos-fit-solutions
JosKlant bij Fit-solutions | Personal Training
05874135b896168b370fe669029901f0

Over fit-solutions

We zijn gespecialiseerd in Personal Training, Sportspecifieke krachttraining, Medische Trainingstherapie, Sportmassage, Lifestyle coaching, Bedrijfsfitness-coaching en Urban Bootcamp.

Heb je vragen?

Je kunt ons bereiken op: 06 55 35 83 59 of mail naar info@fit-solutions.nl

Naar het contactformulier

Start typing and press Enter to search