fbpx

Lisa Dijkema

Personal Trainer/ Lifestyle Coach 

Specialiteiten
Afvallen/strakker worden
Krachttraining voor vrouwen

Hobby’s
Fitness, kizomba, muziek, vrienden, familie

Ben je geïnteresseerd in begeleiding en coaching zowel fysiek als mentaal? Dan gaan we samen een plan maken en met de volle 100% ermee aan de slag om jouw doelen en dromen te bereiken!

Wie ben ik?

Mijn naam is Lisa Dijkema. Begin 2016 ben ik gestart met het geven van personal training. Mijn passie hiervoor is begonnen toen ik 4 jaar geleden begon met fanatiek sporten. Hiervoor was ik zelden bezig met sport en voelde mij vaak niet fit. De ommekeer is gekomen toen ik besloot me leven te veranderen en actief bezig te gaan met fitnessen en gezonder te eten, een totale lifestyle veranderen dus.

Van een jonge dame die niet goed wist wat ze wilde begon ik steeds meer mijn weg te vinden in het fitnessen en voelde mij stukken fitter! Een aantal kilo lichter en een aantal jaren verder zie ik en mijn omgeving duidelijk verschil tussen de dame toen en nu!
Dat wil ik ook voor anderen, jou helpen de beste versie van jezelf te worden en te leren genieten van een gezonde en fitte levensstijl.

Waarom kan ik jou helpen?

Zelf heb ik ervaren wat de verschillen zijn tussen niet bewust bezig te zijn met beweging en voeding en WEL bewust te bewegen en bewust te zijn van een gezonde voedingspatroon.

Je hoeft zeker niet dagelijks te fitnessen of elk koekje te laten staan maar het is zeker van belang te weten wat goed voor je is en wat niet om dit vervolgens in de praktijk toe te passen.

Mijn kennis en ervaring zal ik dan ook gebruiken om mijn klanten te helpen met hun doelen en levensweg.

Opleidingen

MBO Leisure sport en wellness
Fitness A&B
Personal Trainer Business

Start typing and press Enter to search