fbpx

Nick Beukema

Personal Trainer/ Lifestyle Coach

Specialiteiten
Kracht- en conditie training
Sport specifieke training
Afvallen

Hobby’s
Sporten en eten.

Ben je geïnteresseerd in begeleiding en coaching zowel fysiek als mentaal? Dan gaan we samen met de volle 100% aan de slag om jouw doelen te bereiken!

Wie ben ik?

Ik ben Nick Beukema, 33 jaar oud en woonachtig in Groningen. Mijn ambities en passie liggen in de sportwereld, dit heb ik van jongs af aan al ontwikkeld. Vanaf mijn 5e levensjaar ben ik al met voetbal bezig en sinds de laatste jaren veel bezig met hardlopen en fitness. Ik geef groepstrainingen o.a bootcamp en circuit trainingen en personal training. Door zelf aan krachttraining te doen, blijf ik mij ook ontwikkelen.

Waarom kan ik jou helpen?

Wat zijn je doelen? en heb je hier hulp bij nodig? Dan zal ik als trainer je laten zien dat ik je help tot het eindresultaat. We gaan samen de strijd aan en verleggen je grenzen.
Door de verschillende ervaringen die ik nu op doe in diverse settingen van personaltraining kan ik goed schakelen in onverwachte situaties. Mijn ervaring in de verkoopbranche kan ik goed gebruiken door mij in te leven in een klant en wat er van mij verwacht wordt.
Door mijn open karakter kan ik snel contact leggen en vind het erg belangrijk om mensen met respect te behandelen. Mijn motto is dat ik mensen benader en behandel zoals ik dat zelf ook graag voor ogen zie. Op basis van mijn kennis en ervaring die ik nu bezit kan ik mensen overtuigen om dat te doen wat uiteindelijk resulteert in een goede gezondheid.

Opleidingen

Fitness A & B
Sport en Voeding
Personal Training Business

Specialiteiten

-Conditie

-Afvallen/ gewichtsverlies

Start typing and press Enter to search