fbpx

Giving up does not have to be an option,
be loyal to yourself 
and your goal.

Alex-profiel-
Alex ManuputtyPersonal & Lifestyle Coach | Eigenaar Fit Solutions
Ron-Haans-Groningen

Gevestigd in Ron Haans Sportschool
Fit-solutions.nl
Expositielaan 9
9727 KA Groningen

Contact gegevens
info@fit-solutions.nl
+31 6 553 583 59

Visie & Missie

In 2007 hebben heb ik tijdens mijn studie o.a. fysiotherapie mij meer verdiept in de gezondheid van de mens en hoe bewuster om te gaan met de leefstijl van de mensheid. In dat jaar hebben ik het bedrijf Fit Solutions opgezet. De reden achter deze naam is dat ik geloof dat voor bijna elk gezondheidsprobleem een oplossing is. Echter kunnen mensen dit vaak niet zelf oplossen. Door mensen handvatten te geven om een gezondere en bewuster leefstijl te creëren, kunnen wij bijdragen in een gezonder, en ook gelukkiger mensen waarin wij jou coachen in de beste versie van jezelf.

We zijn een stok achter de deur om jou te helpen en we maken samen jouw plan voor een succesvol resultaat. De reden dat ik in meervoud praat en vaak “we” gebruik is omdat ik geloof in teamwork/teamverband waarbij we elkaar sterk maken. Net als in de sport, vind ik het ook belangrijk dat we samenwerken met verschillende specialisten, trainers, diëtisten , fysiotherapeuten, gedragstherapeuten en vul maar in. Want waarom zal je alles alleen doen terwijl je elkaar op gebied van zakelijk, expertise ook sterker kunt gaan maken.

Het is géén zwakte als je iets niet alleen kan doen, het is juist sterk om aan te geven waar jouw sterke punten zitten en ook in te zien waar jouw zwakke punten zitten. En weet je, dat is logisch want je bent immers gewoon een mens. Topsporters hebben ook een vaak een coach. Waarom? Omdat een coach hen helpt met excelleren, een stok achter de deur is en wordt hun vertrouwen- persoon. Niks gebeurt zonder vallen en opstaan. Zolang je het woord: Consistentie maar onthoudt, de juiste plan voor jouw behoeften.

“Als team geloven wij dat consistentie de sleutel is tot jouw succes”

Over Fit Solutions

Team Fit Solutions helpt jou de handvatten te geven om gezond te leven en fit te blijven. Wij geloven in een duurzaam en langdurig resultaat in plaats van symptoombestrijding. Samen met jouw coach worden je resultaten bijgehouden en geanalyseerd, en wordt jouw plan door ons team constant aangepast aan jouw voorkeuren en behoeftes.

Jouw doel, jouw plan: Juist resultaat gericht trainen!

We zijn gespecialiseerd in Personal Training, Physical Performance coaching (Sportspecifieke krachttraining), Medische Trainingstherapie, Sportmassage, Lifestyle coaching, Bedrijfsfitness-coaching.

De 4 kern-elementen voor optimaal resultaat

Voeding

Gedrag

Training

Herstel

Succesverhalen over Personal Training

 • Meneer Alex, altijd vrolijke opgewekte en positieve Alex. Na een jaar samen trainen heb ik besloten om mezelf op de proef te stellen. Sporten zonder jou. Gezien de tijd die je in mij had gestoken en het resultaat dat dat opgeleverd, kon ik niet anders dan doorgaan met knallen. Wie had 2 jaar geleden gedacht dat ik minimaal 3x in de week zou gaan sporten? In m'n eentje? Dat ik nog eens whey zou hebben in de keuken en zou genieten van kwark? Ik niet. Jij wel. Jij ziet het goede in iedereen en dat is wat jou zo'n mooi mens maakt. Bedankt dat je hebt meegeholpen aan het creëren van een betere versie van mezelf!

  Annegreeth
 • Bijna een jaar geleden besloot ik om door middel van personal training de strijd aan te gaan tegen de overtollige kilo’s. Al langere tijd was ik bezig met sporten en afvallen, maar met het resultaat dat ik in m’n eentje behaalde was ik niet tevreden. Iets wat niet echt motiveerde. De stap naar personal training was een moeilijke stap, maar zodra ik kennis had gemaakt met Alex was ik om! Een enthousiaste trainer die vertrouwen geeft.

  Annet
 • Sporten in een sportschool was niets voor mij, dacht ik. Ik liep hard en fietste veel. Intensieve krachttraining heb ik nooit gedaan en ook niet overwogen om daar mee te beginnen. Totdat op een dag mijn vriend, Patrick Caspers, had besloten om naar een personal trainer te gaan. Dat was jij. Hij was zo enthousiast over jou, Alex!

  Ingeborg
 • Zo’n vijf maanden geleden kwam ik op het punt dat ik dacht: ‘dit wil ik niet meer’. Ik was het getal dat elke morgen op de weegschaal stond zó zat! Ik voelde dat ik klaar was om de strijd met mijn gewicht aan te gaan. Via de huisarts kwam ik bij een diëtiste en bij haar maakte ik de eerste stappen.

  Wilma
  Wilma
 • Vroeger sporte ik wel maar ik deed maar wat. Kracht, conditie, fitheid.. het was wel ‘ok’ maar zeker niet geweldig. Dankzij het trainen met Alex heb ik mijn standaard enorm kunnen verhogen. Een hoge basis conditie en kracht die mij in staat stelt om ook in andere sporten te performen. Dankzij Alex ben ik fit, krachtig, energiek en gezond. Alex is erg positief, gedreven en klantgericht. Hij blijft pushen, voelt zich verantwoordelijk en geeft genoeg variatie in de trainingen waardoor het ook leuk blijft. Wat ook na de training motiveert om gezond te leven. Ik ben erg blij dat ik 5 jaar geleden besloot met Alex te trainen en ben tot op vandaag trots op de behaalde resultaten.

  Online Business Coach

Start typing and press Enter to search