fbpx

“A goal without a plan is just a dream”

Wij hebben al honderden mensen sinds 2006 een gelukkigere sterkere betere versie van zichzelf laten geworden.

Intakegesprek

Wat wij doen is maat werk leveren op basis van onze anamnese/ intake. Naar aanleiding van de meetwaardes, anamnese-intake en jouw doelstelling gaan we een plan opstellen.

“Wij geloven dat consistentie de sleutel is tot succes en het behalen van jouw gewenste resultaat”.

Inhoud van elk pakket:

 • Intake
 • Bewegingsanalyse
 • Metingen
 • Aanvullende Trainingsschemas
 • Abonnement Bootcamp Heroes
 • Voedingsadvies

“A goal without a plan is just a dream”

Personal Training

Wat is Personal Training

Personal Training is een van de meest effectieve vorm van doelgericht trainen en om je doelstellingen te halen. De persoonlijke aandacht, de oefeningen die aansluiten op de juiste doelstelling met de kracht/cardio en alles in een duidelijk opgesteld plan zorgt voor het resultaat waar je anders alleen maar over kan dromen.

Zie een personal trainer als iemand die je helpt jouw doelstellingen te behalen. Net als een arts iemand beter maakt, een fysiotherapeut je van je klachten af helpt, zo zorgt een personal trainer ervoor dat je conditie verbetert, je vetweefsel verliest en dat je strakker wordt. En zie het ook niet als een zwakte dat je het niet alleen kan. Maar probeer het positief te benaderen.

6 Redenen voor jou om Personal Trainer/ Lifestyle coach te nemen:

 1. Persoonlijke aandacht voor jou.
 2. Resultaat gericht trainen.
 3. Je hebt altijd een stok achter de deur om je resultaten te behalen.
 4. Je hebt moeite om geconcentreerd en gemotiveerd te blijven tijdens de training.
 5. Je hebt lichamelijke/ medische klachten waarmee tijdens trainingen rekening gehouden moet worden.
 6. Je hebt het idee dat je geen vooruitgang meer boekt met je resultaten.

De 4 kern-elementen voor optimaal resultaat

Voeding

Gedrag

Training

Herstel

Succesverhalen over Personal Training

 • Meneer Alex, altijd vrolijke opgewekte en positieve Alex. Na een jaar samen trainen heb ik besloten om mezelf op de proef te stellen. Sporten zonder jou. Gezien de tijd die je in mij had gestoken en het resultaat dat dat opgeleverd, kon ik niet anders dan doorgaan met knallen. Wie had 2 jaar geleden gedacht dat ik minimaal 3x in de week zou gaan sporten? In m'n eentje? Dat ik nog eens whey zou hebben in de keuken en zou genieten van kwark? Ik niet. Jij wel. Jij ziet het goede in iedereen en dat is wat jou zo'n mooi mens maakt. Bedankt dat je hebt meegeholpen aan het creëren van een betere versie van mezelf!

  Annegreeth
 • Bijna een jaar geleden besloot ik om door middel van personal training de strijd aan te gaan tegen de overtollige kilo’s. Al langere tijd was ik bezig met sporten en afvallen, maar met het resultaat dat ik in m’n eentje behaalde was ik niet tevreden. Iets wat niet echt motiveerde. De stap naar personal training was een moeilijke stap, maar zodra ik kennis had gemaakt met Alex was ik om! Een enthousiaste trainer die vertrouwen geeft.

  Annet
 • Sporten in een sportschool was niets voor mij, dacht ik. Ik liep hard en fietste veel. Intensieve krachttraining heb ik nooit gedaan en ook niet overwogen om daar mee te beginnen. Totdat op een dag mijn vriend, Patrick Caspers, had besloten om naar een personal trainer te gaan. Dat was jij. Hij was zo enthousiast over jou, Alex!

  Ingeborg
 • Zo’n vijf maanden geleden kwam ik op het punt dat ik dacht: ‘dit wil ik niet meer’. Ik was het getal dat elke morgen op de weegschaal stond zó zat! Ik voelde dat ik klaar was om de strijd met mijn gewicht aan te gaan. Via de huisarts kwam ik bij een diëtiste en bij haar maakte ik de eerste stappen.

  Wilma
  Wilma
 • Vroeger sporte ik wel maar ik deed maar wat. Kracht, conditie, fitheid.. het was wel ‘ok’ maar zeker niet geweldig. Dankzij het trainen met Alex heb ik mijn standaard enorm kunnen verhogen. Een hoge basis conditie en kracht die mij in staat stelt om ook in andere sporten te performen. Dankzij Alex ben ik fit, krachtig, energiek en gezond. Alex is erg positief, gedreven en klantgericht. Hij blijft pushen, voelt zich verantwoordelijk en geeft genoeg variatie in de trainingen waardoor het ook leuk blijft. Wat ook na de training motiveert om gezond te leven. Ik ben erg blij dat ik 5 jaar geleden besloot met Alex te trainen en ben tot op vandaag trots op de behaalde resultaten.

  Online Business Coach

Start typing and press Enter to search