Meld je aan voor een
Gratis proefles!

Wil je ervaren hoe het voelt om onder begeleiding van een professionele personal trainer te trainen? Ontdek hoe je jouw fitnessdoelen kunt bereiken met een op maat gemaakt programma. Meld je nu aan voor een gratis proefles en zet de eerste stap naar een gezonder en sterker lichaam! Laat deze kans niet voorbijgaan – begin vandaag nog!

Tijdens de gratis proefles krijg je een persoonlijke kennismaking met de trainer en onze exclusieve PT-scan. Deze PT-scan is speciaal ontwikkeld om jouw fitheid en doelen nauwkeurig in kaart te brengen. Op basis van deze gedetailleerde analyse stellen we een proeftraining samen die perfect aansluit bij jouw niveau en wensen. Dit helpt ons om een beter beeld te krijgen van wat je nodig hebt en hoe we je het beste kunnen helpen.

Nee, je hebt geen ervaring nodig. De proefles is geschikt voor alle niveaus, van beginners tot gevorderden. De trainer past de oefeningen aan jouw niveau aan, zodat je je comfortabel en veilig voelt.

Ja, de proefles is volledig gratis en vrijblijvend. We willen je de kans geven om onze training en begeleiding te ervaren zonder enige verplichting. Er zijn geen verborgen kosten.

 • "Alex is deskundig en weet hoe hij je moet motiveren"

  Sophie
 • "Wij hebben veel meer bereikt dan wij ooit hadden verwacht"

  Daan & Emma
 • "ik heb snelle en zichtbare vooruitgang geboekt"

  Maaike
 • "Ik voel me sterker en fitter na elke sessie"

  Marjolein
 • "Alex creëert een positieve en inspirerende trainingsomgeving."

  Alexander