fbpx

Strenght & Conditioning

Ons doel is de sporter zo goed mogelijk te begeleiden in zijn performance doelstellingen en te laten pieken wanneer het moment daar is.

Intakegesprek

Wat wij doen is maat werk leveren op basis van onze anamnese/ intake. Naar aanleiding van de meetwaardes, anamnese-intake en jouw doelstelling gaan we een plan opstellen.

“Wij geloven dat consistentie de sleutel is tot succes en het behalen van jouw gewenste resultaat”.

Inhoud van elk pakket:

 1. Intake
 2. Bewegingsanalyse
 3. Metingen
 4. Aanvullende Trainingsschemas
 5. Abonnement Bootcamp Heroes
 6. Voedingsadvies

“A goal without a plan is just a dream”

Strenght & Conditioning

Wat is Strenght & Conditioning

Er wordt tegenwoordig steeds meer van een sporter gevraagd. Dit maakt het belang van de fysieke gesteldheid in elke sport steeds groter.

Een optimalisatie van het fysiek zorgt ervoor dat een atleet zijn talent en gevoel voor de sport maximaal kan benutten.

Iedere sport blijft zich ontwikkelen. Fysieke training is in deze tijd dus steeds belangrijker om prestaties te leveren. Fit Solutions richt zich via ‘sport performance’ op de prestatie sporters. Wij bieden de mogelijkheid tot sportspecifieke fysieke/ kracht trainingen voor iedere sporter met een duidelijk doel.

Als sporter kun je enorm veel voordeel behalen door middel van sportspecifieke (kracht)training. Sportspecifieke training zal ervoor zorgen dat je beter wordt in de sport die jij beoefend. Sterker worden, explosiever, sneller en krachtiger zijn resultaten die behaald kunnen worden. Daarnaast heeft sportspecifieke training ook een positief effect op het voorkomen van blessures en een versneld herstel hiervan.

De 4 kern-elementen voor optimaal resultaat

Voeding

Gedrag

Training

Herstel

Succesverhalen over Personal Training

 • Meneer Alex, altijd vrolijke opgewekte en positieve Alex. Na een jaar samen trainen heb ik besloten om mezelf op de proef te stellen. Sporten zonder jou. Gezien de tijd die je in mij had gestoken en het resultaat dat dat opgeleverd, kon ik niet anders dan doorgaan met knallen. Wie had 2 jaar geleden gedacht dat ik minimaal 3x in de week zou gaan sporten? In m'n eentje? Dat ik nog eens whey zou hebben in de keuken en zou genieten van kwark? Ik niet. Jij wel. Jij ziet het goede in iedereen en dat is wat jou zo'n mooi mens maakt. Bedankt dat je hebt meegeholpen aan het creëren van een betere versie van mezelf!

  Annegreeth
 • Bijna een jaar geleden besloot ik om door middel van personal training de strijd aan te gaan tegen de overtollige kilo’s. Al langere tijd was ik bezig met sporten en afvallen, maar met het resultaat dat ik in m’n eentje behaalde was ik niet tevreden. Iets wat niet echt motiveerde. De stap naar personal training was een moeilijke stap, maar zodra ik kennis had gemaakt met Alex was ik om! Een enthousiaste trainer die vertrouwen geeft.

  Annet
 • Sporten in een sportschool was niets voor mij, dacht ik. Ik liep hard en fietste veel. Intensieve krachttraining heb ik nooit gedaan en ook niet overwogen om daar mee te beginnen. Totdat op een dag mijn vriend, Patrick Caspers, had besloten om naar een personal trainer te gaan. Dat was jij. Hij was zo enthousiast over jou, Alex!

  Ingeborg
 • Zo’n vijf maanden geleden kwam ik op het punt dat ik dacht: ‘dit wil ik niet meer’. Ik was het getal dat elke morgen op de weegschaal stond zó zat! Ik voelde dat ik klaar was om de strijd met mijn gewicht aan te gaan. Via de huisarts kwam ik bij een diëtiste en bij haar maakte ik de eerste stappen.

  Wilma

Start typing and press Enter to search