fbpx

Strenght & Conditioning

Ons doel is de sporter zo goed mogelijk te begeleiden in zijn performance doelstellingen en te laten pieken wanneer het moment daar is.

Intakegesprek

Wat wij doen is maat werk leveren op basis van onze anamnese/ intake. Naar aanleiding van de meetwaardes, anamnese-intake en jouw doelstelling gaan we een plan opstellen.

“Wij geloven dat consistentie de sleutel is tot succes en het behalen van jouw gewenste resultaat”.

Inhoud van elk pakket:

  1. Intake
  2. Bewegingsanalyse
  3. Metingen
  4. Aanvullende Trainingsschemas
  5. Abonnement Bootcamp Heroes
  6. Voedingsadvies

“A goal without a plan is just a dream”

Strenght & Conditioning

Wat is Strenght & Conditioning

Er wordt tegenwoordig steeds meer van een sporter gevraagd. Dit maakt het belang van de fysieke gesteldheid in elke sport steeds groter.

Een optimalisatie van het fysiek zorgt ervoor dat een atleet zijn talent en gevoel voor de sport maximaal kan benutten.

Iedere sport blijft zich ontwikkelen. Fysieke training is in deze tijd dus steeds belangrijker om prestaties te leveren. Fit Solutions richt zich via ‘sport performance’ op de prestatie sporters. Wij bieden de mogelijkheid tot sportspecifieke fysieke/ kracht trainingen voor iedere sporter met een duidelijk doel.

Als sporter kun je enorm veel voordeel behalen door middel van sportspecifieke (kracht)training. Sportspecifieke training zal ervoor zorgen dat je beter wordt in de sport die jij beoefend. Sterker worden, explosiever, sneller en krachtiger zijn resultaten die behaald kunnen worden. Daarnaast heeft sportspecifieke training ook een positief effect op het voorkomen van blessures en een versneld herstel hiervan.

De 4 kern-elementen voor optimaal resultaat

Voeding

Gedrag

Training

Herstel

Succesverhalen over Personal Training

  • Vroeger sporte ik wel maar ik deed maar wat. Kracht, conditie, fitheid.. het was wel ‘ok’ maar zeker niet geweldig. Dankzij het trainen met Alex heb ik mijn standaard enorm kunnen verhogen. Een hoge basis conditie en kracht die mij in staat stelt om ook in andere sporten te performen. Dankzij Alex ben ik fit, krachtig, energiek en gezond. Alex is erg positief, gedreven en klantgericht. Hij blijft pushen, voelt zich verantwoordelijk en geeft genoeg variatie in de trainingen waardoor het ook leuk blijft. Wat ook na de training motiveert om gezond te leven. Ik ben erg blij dat ik 5 jaar geleden besloot met Alex te trainen en ben tot op vandaag trots op de behaalde resultaten.

    Online Business Coach

Start typing and press Enter to search