fbpx
0-1

Ik ben tot op vandaag trots op de behaalde resultaten.

Vroeger sporte ik wel maar ik deed maar wat. Kracht, conditie, fitheid.. het was wel ‘ok’ maar zeker niet geweldig.  Dankzij Alex ben ik fit, krachtig, energiek en gezond. Alex is erg positief, gedreven en klantgericht. Hij blijft pushen, voelt zich verantwoordelijk en geeft genoeg variatie in de trainingen waardoor het ook leuk blijft. Wat ook na de training motiveert om gezond te leven.

Alex van Ginneken

“Ik sport al 12 jaar bij Fit Solutions!”

Mirjam

“Ik ben weer helemaal blessurevrij.”

Michiel

0-2

De lessen zijn altijd erg afwisselend en uitdagend.

Mijn doel was hierbij om fitter te worden, waarbij gefocust werd op de core (rug en buikspieren). De eerste paar keren, werd ik de dag erna elke dag met spierpijn wakker, maar langzamerhand merk je dat je het niveau aankunt en zelfs een stapje verder kunt gaan.

Leander Wemmenhove

0-3

I became a different person which I am really happy about

Alex was my personal trainer for 6 months and we made great results together. He helped me progress with a constant mixture of new exercises and increasing levels of challenge. He was a real motivator, every single training was a pleasure even though it was hard work.

Andrea Talmacsi

0

Ik ben 25 kg afgevallen, mijn conditie is dramatisch verbeterd en ik voel me 200% beter

Alex manier van trainen is zeer afwisselend, en weet altijd net dat ietsje extra uit je te trekken zonder daarbij te veranderen in een “drill sergeant”. De sessies met hem zijn altijd afwisselend, en zelfs nu nog heb ik na bijna elke sessie last van spierpijn. Oftewel Alex zijn begeleiding is naadloos meegegroeid met mijn niveau, en ik verwacht dat onze samenwerking nog veel resulaat in de toekomst gaat opleveren.

Patrick van ’t Hof

annemiek

Raad ik het anderen aan? Jazeker, als je echt in jezelf wilt investeren op gebied van gezondheid en gewicht, gewoon doen – take a personal trainer – you’re worth it!!!

Circa 6 maanden geleden was ik klaar met mijn gewicht en klaar voor de strijd met de kilo’s! Ik had wat stokken achter de deur nodig om te gaan sporten, daarnaast had ik iemand nodig die mij kon stimuleren en motiveren. Na positieve resultaten gehoord en gezien te hebben van Alex Manuputty, besloot ik een afspraak te maken.

Annemiek

ingeborg

Het zinnetje: ‘’Kan ik niet”, bestaat niet bij jou. Alles kan, als je maar wil en erin gaat geloven! Jij spoort aan om door te gaan, steeds een stapje verder..

Sporten in een sportschool was niets voor mij, dacht ik. Ik liep hard en fietste veel. Intensieve krachttraining  heb ik nooit gedaan en ook niet overwogen om daar mee te beginnen. Totdat op een dag mijn vriend, Patrick Caspers, had besloten om naar een personal trainer te gaan. Dat was jij. Hij was zo enthousiast over jou, Alex!

Ingeborg

wilma

Ik kwam op een punt dat ik dacht ….dit wil ik niet meer..

Zo’n vijf maanden geleden kwam ik op het punt dat ik dacht: ‘dit wil ik niet meer’. Ik was het getal dat elke morgen op de weegschaal stond zó zat! Ik voelde dat ik klaar was om de strijd met mijn gewicht aan te gaan. Via de huisarts kwam ik bij een diëtiste en bij haar maakte ik de eerste stappen.

Wilma

annegreeth

Wie had 2 jaar geleden gedacht dat ik minimaal 3x in de week zou gaan sporten? In m’n eentje?

Dat ik nog eens whey zou hebben in de keuken en zou genieten van kwark? Ik niet. Jij wel. Jij ziet het goede in iedereen en dat is wat jou zo’n mooi mens maakt. Bedankt dat je hebt meegeholpen aan het creëren van een betere versie van mezelf!

Annegreeth

jos

In mijn werk als topsporter is het belangrijk om mijn lichaam goed te onderhouden.

Zodra ik in mijn vakanties thuis ben is Lex voor mij de persoon om mijn fysiek op schema te houden..

Als topsporter moet ik altijd goed op mijn fysieke gesteldheid letten. Mijn lichaam moet een goede balans hebben tussen intensiteit en herstel.

Jos

Start typing and press Enter to search