fbpx
Succesverhalen van Fit Solutions
AnnemiekKlant bij Fit Solutions | Personal Training

Raad ik het anderen aan? Jazeker, als je echt in jezelf wilt investeren op gebied van gezondheid en gewicht, gewoon doen – take a personal trainer – you’re worth it!!!

Circa 6 maanden geleden was ik klaar met mijn gewicht en klaar voor de strijd met de kilo’s! Ik had wat stokken achter de deur nodig om te gaan sporten, daarnaast had ik iemand nodig die mij kon stimuleren en motiveren. Na positieve resultaten gehoord en gezien te hebben van Alex Manuputty, besloot ik een afspraak te maken.

istock_000021197325xlarge-1024×683
AnnetKlant bij Fit Solutions | Personal Training

De eerste stap om personal training te doen was een moeilijke stap, toegeven dat je het niet alleen kan en het was best spannend. Maar zodra ik kennis had gemaakt met Alex was ik binnen het eerste gesprek om..

Bijna een jaar geleden besloot ik om door middel van personal training de strijd aan te gaan tegen de overtollige kilo’s. Al langere tijd was ik bezig met sporten en afvallen, maar met het resultaat dat ik in m’n eentje behaalde was ik niet tevreden. Iets wat niet echt motiveerde. De stap naar personal training was een moeilijke stap, maar zodra ik kennis had gemaakt met Alex was ik om! Een enthousiaste trainer die vertrouwen geeft.

2015-06-28-13-04-55-e1452358868380-576×1024
IngeborgKlant bij Fit Solutions | Personal Training

Het zinnetje: ‘’Kan ik niet”, bestaat niet bij jou. Alles kan, als je maar wil en erin gaat geloven! Jij spoort aan om door te gaan, steeds een stapje verder..

Sporten in een sportschool was niets voor mij, dacht ik. Ik liep hard en fietste veel. Intensieve krachttraining  heb ik nooit gedaan en ook niet overwogen om daar mee te beginnen. Totdat op een dag mijn vriend, Patrick Caspers, had besloten om naar een personal trainer te gaan. Dat was jij. Hij was zo enthousiast over jou, Alex!

image1
WilmaKlant bij Fit Solutions | Personal Training

Ik kwam op een punt dat ik dacht ….dit wil ik niet meer..

Zo’n vijf maanden geleden kwam ik op het punt dat ik dacht: ‘dit wil ik niet meer’. Ik was het getal dat elke morgen op de weegschaal stond zó zat! Ik voelde dat ik klaar was om de strijd met mijn gewicht aan te gaan. Via de huisarts kwam ik bij een diëtiste en bij haar maakte ik de eerste stappen.

image1-1
AnnegreethKlant bij Fit Solutions | Personal Training

Wie had 2 jaar geleden gedacht dat ik minimaal 3x in de week zou gaan sporten? In m’n eentje?

Dat ik nog eens whey zou hebben in de keuken en zou genieten van kwark? Ik niet. Jij wel. Jij ziet het goede in iedereen en dat is wat jou zo’n mooi mens maakt. Bedankt dat je hebt meegeholpen aan het creëren van een betere versie van mezelf!
jos-fit-solutions
JosKlant bij Fit Solutions | Specifieke Krachttraining

In mijn werk als topsporter is het belangrijk om mijn lichaam goed te onderhouden.

Zodra ik in mijn vakanties thuis ben is Lex voor mij de persoon om mijn fysiek op schema te houden..

Als topsporter moet ik altijd goed op mijn fysieke gesteldheid letten. Mijn lichaam moet een goede balans hebben tussen intensiteit en herstel.

Start typing and press Enter to search