fbpx

Tim de Groot

Personal Trainer/ Lifestyle Coach

Specialiteiten
Hypertrofie (spiergroei)
Afvallen
Sport specifiek trainen

Hobby’s
Sporten
Muziek
Familie/vrienden

Ben je geïnteresseerd in begeleiding en coaching zowel fysiek als mentaal? Dan gaan we samen met de volle 100% aan de slag om jouw doelen te bereiken!

Wie ben ik?

Ik ben Tim de Groot, woonachtig in Groningen.

Sport en leefstijl is altijd een belangrijk deel van mijn leven geweest, mijn passie. Vanuit dat oogpunt ben ik Sport, Gezondheid en Management gaan volgen op de Hanzehogeschool in Groningen. Ik raakte gefascineerd en ging mij verdiepen in verschillende trainingsmethoden en voeding. In de loop van de tijd heb mijn trainingsdiploma’s behaald.

Waarom kan ik jou helpen?

Mijn doel is om bewustwording te creëren van een gezonde leefstijl, passend bij elke doelstelling. Wat je doel ook is, spieropbouw, afvallen of iets anders, een gezonde leefstijl leidt tot resultaat voor elk doel. Ieder persoon heeft zijn eigen manier van trainen nodig. Wat voor de één werkt kan voor de ander juist het tegenovergestelde effect creëren. Ik vind het belangrijk om eerst je beginsituatie te bepalen. Aan de hand daarvan maken we een plan met de oefeningen die bij jou passen. Vind je een bepaalde oefening niet leuk? Dan bedenken we een andere oefening met dezelfde uitkomst. Sporten moet leuk zijn, een inspannende ontspanning – geen verplichting.

Beginnen bij de basis en vanuit daar verder werken, dat is hoe ik te werk ga. Techniek is in mijn optiek de belangrijkste sleutel tot succes. Hier zullen we ons dan ook goed op focussen! Vanaf hier zal ik je verder klaar stomen zodat je zelfstandig verder kunt sporten met de juiste techniek en het hanteren van een gezonde en gebalanceerde lifestyle.

Your body is an instrument, je gebruikt je lichaam altijd en overal. Daarom is het belangrijk dat je je goed/prettig voelt in je eigen lichaam.

Opleidingen

HBO Sport, gezondheid en management
Fitness A
Fitness B
Sportvoeding

Start typing and press Enter to search