fbpx

Tycho van Dongen

Personal Trainer/ Lifestyle Coach

Specialiteiten
Kracht- en conditie training
Sport specifieke training
Afvallen

Hobby’s
Sporten en eten.

Ben je geïnteresseerd in begeleiding en coaching zowel fysiek als mentaal? Dan gaan we samen met de volle 100% aan de slag om jouw doelen te bereiken!

Wie ben ik?

Mijn naam is Tycho van Dongen. Ik heb Sport, Gezondheid & Management gestudeerd aan de Hanze hogeschool in Groningen. Vanaf mijn jeugd ben ik al een enorm actief persoon geweest. Ik heb jarenlang aan tennis en voetbal gedaan. Later tijdens mijn studententijd heb ik voornamelijk zaalvoetbal beoefend en ben ik begonnen met krachttraining.

Waarom kan ik jou helpen?

Vanaf 2010 ben ik al actief bezig met krachttraining. Zelf heb ik al diverse vormen van krachttraining voor langere tijd beoefend, hieronder even kort weergeven:

– Calisthenics (eigen lichaamsgewicht training)
– Crossfit (functionele kracht- en conditie training)
– Bodybuilding (vormen van je lichaam doormiddel van krachttraining en voeding)
– Powerlifting (zo sterk mogelijk worden met specifieke oefeningen)

Zoals je ziet heb ik een behoorlijke diversiteit aan krachtvormen ondernomen. Mede door deze ervaring en in combinatie met mijn studie heb ik veel kennis en ervaring verkregen rondom voeding, revalidatie en kracht- en conditie training. Daarnaast heb ik tijdens mijn studie stage gelopen bij RTC-Noord basketbal om sport-specifieke training te leren geven aan groepen en individuen. Verder heb ik ook stage gelopen bij de politie Noord-Nederland met betrekking tot de mentale krachttraining. Hier heb ik veel uitgehaald rondom gedragsverandering.

Opleidingen

Hanzehogeschool Sport, gezondheid en management
Fitness A
Fitness B

Start typing and press Enter to search